در هر زمینهای از نوشتن، بررسی منحصر به فرد بودن یک قطعه نوشته شده یک فعالیت مهم است. برای هر وبلاگ نویس، بازاریاب، معلم، دانشجو، استاد و سایر متخصصان زمینههای دیگر تحقیقاتی، داشتن ابزار تشخیص محتوای کپی شده ضروری است. به خصوص هنگامی که با نویسندگان کار میکنید، مهم است که برای جلوگیری از مجازات سئو، محتوای ارائه شده کپی و تکراری نباشد. در اینجا لیستی از بهترین ابزارها را گردآوری کردهام که بررسی محتوای کپی شده یا اصلی را برای شما آسانتر میکند.
معرفی ابزارهای تشخیص محتوای کپی
یکی از سادهترین روشها برای تشخیص کپی بودن یا نبودن محتوا این است که بخشی از محتوا را در قسمت جستجوی گوگل بیندازید و ببینید نتیجه دقیقا مشابهی در گوگل یافت میشود یا خیر.
وب سایتها و نرم افزاریهای زیادی برای تشخیص محتوای کپی شده وجود دارند. به عنوان مثال:
(Grammarly Online Plagiarism Checker)
Grammarly Online Plagiarism Checker بهترین ابزار تشخیص محتوای کپی شده است. Grammarly ابزاری شناخته شده در بین نویسندگان و همچنین افرادی است که میخواهند به سرعت بررسی کنند آیا مقاله آنها کپی شده است یا خیر.
اگر یک استاد هستید و باید بررسی کنید که مقاله تحقیق اصلی است یا از چندین منبع به صورت آنلاین کپی شده است، این ابزار برای شما مناسب است. در تصویر زیر میبینید که استفاده از ویژگیهای گرامرلی چقدر آسان است. Grammarly یک ابزار چند منظوره مختص وبمسترها است که برای بررسی اصالت مطالب، بررسی گرامر و بررسی املای مقاله مورد استفاده قرار میگیرد.
(Quetext)
دومین ابزار تشخیص محتوای کپی شده Quetext است. Quetext اطلاعات رایگانی را در خصوص کپی یا غیر کپی بودن محتوا در اختیار وبمسترها قرار میدهد. این ابزار وب سایتها، مقالات دانشگاهی و کتابها را اسکن میکند تا نسخه کپی را پیدا کند. همچنین به منابعی استناد میکند که به شما کمک میکنند به منبع اصلی اعتبار بدهید. نسخه پرو این ابزار ماهیانه 9.99 دلار هزینه دارد و جستجوهای نامحدودی را ارائه میدهد. نسخه رایگان به 3 جستجو و 500 کلمه در هر جستجو محدود شده است. در نسخه پرو میتوانید 25000 کلمه را جستجو کنید. برای بررسی محتوای کپی میتوانید فایل (PDF، مایکروسافت ورد و انواع پروندههای متنی) بارگذاری کنید.
(Unicheck)
سومین ابزار تشخیص محتوای کپی شده Unicheck است. این ابزار صفحات را خیلی سریع بررسی میکند. Unicheck یک ابزار مناسب برای شرکتها و اساتیدی است که پرداخت مبلغ کمی پول به ازای دقت بالا برایشان اهمیتی ندارد.
(Plagium)
چهارمین ابزار تشخیص محتوای کپی شده Plagium است. این سایت به سرعت محتوای اصل یا کپی شده را پیدا میکند. میتوانید محتوا را در صفحه اصلی پیست کنید و پس از کلیک روی گزینه جستجوی سریع، در عرض چند ثانیه نتایج را ببینید.
(Copyscape)
Copyscape قدیمیترین و پرطرفدارترین ابزار تشخیص محتوای کپی شده است. در این ابزار میتوانید با وارد کردن URL، محتوای کپی شده را سریع و ارزان پیدا کنید. برای افرادی که به دنبال استفاده از یک ابزار رایگان چک سرقت ادبی هستند، Copyscape این کار را به خوبی انجام میدهد.
سخن پایانی
در این مطلب 5 مورد از ابزارهای تشخیص محتوای کپی شده را بررسی کردیم، اما مطمئنا ابزارهای بیشتری برای این کار وجود دارد. شما از کدام یک از این ابزارها استفاده میکنید؟
برگرفته از: shoutmeloud